Ανελκυστήρες Θεσσαλονίκη

Ανελκυστήρες Θεσσαλονίκη
pointlift

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΘΑΛΑΜΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ DOPPLER

Η DOPPLER, συνδυάζοντας ένα modular σύστημα τυποποιήσεων και ένα πλήθος εξειδικευμένων ποιοτικών υλικών, κατασκευάζει μία πλατιά γκάμα θαλάμων προσώπων και φορτίων, φροντίζοντας με ιδιαίτερη προσοχή και την τελευταία κατασκευαστική λεπτομέρεια. Με τη χρήση ειδικά ανεπτυγμένου από την εταιρία λογισμικού, σε συνεργασία με τρισδιάστατο σχεδιαστικό πακέτο για την CAD/CAM ετοιμασία των απαιτούμενων κομματιών στα CNC μηχανήματα, εξασφαλίζεται για όλους τους θαλάμους αρμονία μορφής και υψηλή ποιότητα φινιρίσματος.

Σειρά GALAXY
Είναι η σειρά που προσφέρεται σαν βασική. Με ένα σύστημα πολλαπλών τυποποιημένων επιλογών, δίνεται η δυνατότητα σημαντικών διαφοροποιήσεων, εξασφαλίζοντας την ιδιαιτερότητα που επιζητά ο κάθε πελάτης για το δικό του θάλαμο. Διατίθεται πλατιά γκάμα φορμάικων, ανοξείδωτων, πατωμάτων, ψευδοροφών και κουπαστών. Επίσης είναι δυνατή η κατασκευή των γωνιών είτε στη στάνταρτ ίσια μορφή είτε σε κούρμπα.
 

Σειρά IMPRESSION
Αποτελεί διαφοροποίηση του βασικού τύπου GALAXY με συγκεκριμένες επιλογές στις βασικές κατασκευαστικές λεπτομέρειες. Έτσι προσφέρεται με πίσω γωνίες σε κούρμπα σαν στάνταρτ και ανοξείδωτο καθρέφτη, σε όλες τις επενδεδυμένες επιφάνειες. Φυσικά διατίθεται η ίδια πλατιά γκάμα φορμάικων, ανοξείδωτων, πατωμάτων, ψευδοροφών και κουπαστών.
  

Σειρά SKINPLATE
Αποτελεί την ιδανική επιλογή όταν το ζητούμενο είναι ένας απλός, λειτουργικός θάλαμος χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα κατασκευής. Όλες οι επιφάνειες του θαλάμου είναι επενδυμένες με φιλμ PVC σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς. Ταυτόχρονα προσφέτεται η ίδια ποικιλία ψευδοροφών, δαπέδων και κουπαστών που είναι διαθέσιμη και στους άλλους θαλάμους.
 

Σειρά ΙΝΟΧ
Είναι το επόμενο επίπεδο πολυτέλειας. Διατίθεται η ίδια πλατιά γκάμα ανοξείδωτων, πατωμάτων, ψευδοροφών και κουπαστών και είναι δυνατή η κατασκευή των γωνιών είτε στη στάνταρτ ίσια μορφή είτε σε κούρμπα. Επί πλέον, για τα πλαϊνά, πέραν του ανοξείδωτου, είναι δυνατή η χρήση καθρέφτη που δίνει ιδιαίτερα εντυπωσιακή αίσθηση.
 

Σειρά PRESTIGE
Είναι το ανώτερο επίπεδο πολυτέλειας. Τα πλαινά του θαλάμου επενδύονται με κάθετους ταμπλάδες από ανοξείδωτο ή φορμάικα διαχωριζόμενα από σκοτίες. Διατίθεται η ίδια πλατιά γκάμα φορμάικων, ανοξείδωτων, πατωμάτων, ψευδοροφών και κουπαστών και είναι επίσης δυνατή η κατασκευή των γωνιών είτε στη στάνταρτ ίσια μορφή είτε σε κούρμπα.
 

Σειρά FOREST
Αποτελεί διαφοροποίηση του βασικού τύπου PRESTIGE με οριζόντιους ταμπλάδες από φορμάικα και συγκεκριμένες επιλογές στις βασικές κατασκευαστικές λεπτομέρειες. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του οι οριζόντιοι ταμπλάδες από φορμάικα οι οποίοι διαχωρίζονται με σκοτίες από ανοξείδωτο καθρέφτη. Διατίθεται πλατιά γκάμα φορμάικων σε απομιμήσεις ξύλου, ανοξείδωτων, πατωμάτων, ψευδοροφών και κουπαστών.
  

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟΙ θάλαμοι
Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί από τη DOPPLER στη σχεδίαση και κατασκευή των πανοραμικών θαλάμων. Χάρη σε μια απεριόριστη ευελιξία στις επιλογές μορφών και υλικών, ο κάθε πανοραμικός θάλαμος σχεδιάζεται για το συγκεκριμένο κατά περίπτωση κτίριο σε αρμονία με την αρχιτεκτονική του αισθητική. Έτσι ο ανελκυστήρας αναβαθμίζεται από μέσο μεταφοράς σε στοιχείο αρχιτεκτονικής παρέμβασης υψηλής αισθητικής.
  

Θάλαμοι ΦΟΡΤΙΩΝ
Μια πλατιά γκάμα θαλάμων φορτίων καλύπτει όλες τις πιθανές ανάγκες λειτουργικό- τητας. Κατά περίπτωση είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί σαν βασικό υλικό λαμαρίνα γαλβανιζέ, ηλεκτροστατικής βαφής, ή ακόμη και ανοξείδωτο. Έτσι έχουμε εφαρμογές σε βιομηχανίες, αποθηκευτικούς χώρους, super market, parking, νοσοκομεία και εμπορικά κέντρα. Οι θάλαμοι φορτίων της DOPPLER χαρακτηρίζονται από στιβαρότητα, αισθητική και ευκολία στην εγκατάσταση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου